„Ne, nereiškia“, – trumpai sakė jis.

Paprašytas patikslinti politikas sakė, kad kol kas kalba tik hipotetiškai.

„Mes kalbame hipotetiškai, mano pasakymas yra toks – jeigu atsitiktų tokia neišvengiamybė, kad tai nutiktų, tuomet taip, tas žmogus negali eiti frakcijos seniūno pareigų – vienu metu būti ministru ir seniūnu. Bet, vėlgi, tai yra hipotetinis kalbėjimas. Palaukime, kai bus matyti visas vaizdas, tuomet ir bus aišku“, – sakė jis.

Jis nenorėjo atsakyti, ar sieks kurio nors komiteto pirmininko posto.

„Jeigu leisite, apie tai nekalbėsiu. Jeigu reikės kur nors būti, tai būsiu. Ir jeigu bus palaikymas“, – sakė Tėvynės sąjungos lyderis.

Frakcijos vadovybė penktadienį patvirtinta vienbalsiai, pranešė TS-LKD komunikacijos vadovė Vytautė Šmaižytė.

„Šiandien susirinko naujos kadencijos Seimas. Visos valstybės gyvenime, o taip pat ir mūsų partijos bendruomenės, verčiamas naujas puslapis. Dirbsime, kad pateisintume rinkėjų mums suteiktą mandatą“, – pranešime cituojama R. Morkūnaitė-Mikulėnienė.

„Asmeniškai, kaip ne kartą esame sakę, atiduosime visas jėgas ten, kur tuo metu būsime labiausiai reikalingi“, – teigia pirmoji pavaduotoja.

Konservatoriai Seime turi 50 mandatų. Jų sąrašo lyderė Ingrida Šimonytė konservatorių ir dviejų liberalų partijų suformuotos centro dešinės koalicijos yra teikiama į premjeres.