2019 metų pavasarį 63 parlamentarai paskelbė informaciją apie 530 susitikimų, kai 2018 metų rudenį – 82 parlamentarai 737 susitikimus.

Daugiausiai apie savo veiklą informavo Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos narė Virginija Vingrienė, paviešinusi informaciją apie 47 susitikimus. Tarp aktyviausių buvo „valstietis“ Virginijus Sinkevičius, Liberalų sąjūdžio atstovė Viktorija Čmilytė-Nielsen, Mišrios Seimo narių grupės atstovė Aušrinė Armonaitė, „valstietis“ Kęstutis Mažeika.

Aktyviausiai, kaip ir prieš pusmetį, informaciją skelbė Liberalų sąjūdžio frakcija – devyni iš 12 frakcijos narių paviešino 67 susitikimus. 34 iš 51 Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos atstovų paviešino 325 susitikimus.

Šeši Mišrios Seimo narių grupės nariai paskelbė 67 susitikimus su interesų grupėmis ir registruotais lobistais. Trys Lietuvos socialdemokratų partijos frakcijos nariai paviešino dešimt, septyni Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos nariai – 29, du Lietuvos socialdemokratų darbo frakcijos atstovai – 9 susitikimus.

Vienas jau iširusios frakcijos „Tvarka ir teisingumas“ atstovas paviešino vieną susitikimą, o jokios informacijos neskelbė Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos frakcijos nariai.

Daugiausiai paskelbtų susitikimų vyko su verslu (179), nevyriausybinėmis organizacijomis (152), švietimo ir mokslo (83) atstovais.

Analizuojant Seimo narių darbotvarkes buvo skaičiuojami politikų 2019 metų kovo 10 dieną – 2019 metų rugpjūčio 16 dieną oficialiuose darbo kalendoriuose, asmeninėse svetainėse ir svetainėje manosusitikimai.lt daryti įrašai.