Ryšių su praeityje teistais verslininkais Arūnu Pukeliu, pravarde Švinius, ir Žydrūnu Buzu neslėpusi marijampolietė pašalinta iš demokratų gretų, penktadienį pranešė naujienų portalas „15min“.

„Taip, toks sprendimas priimtas vadovaujantis partijos įstatais“, – portalui patvirtino Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ atstovas spaudai Kęstutis Butvydas. Jis nedetalizavo, dėl kokių priežasčių B. Valungevičienė pašalinta iš partijos.

Su pačia B. Valungevičiene „15min“ penktadienio vakarą susisiekti nepavyko.

Nacionalinės švietimo agentūros metodininkė ir Marijampolės moksleivių kūrybos centro vadovė B. Valungevičienė metų pradžioje buvo paskelbta tarp galimų kandidatų vadovauti S. Skvernelio suburtai partijai, tačiau kandidatūrą atsiėmė pranešus apie jos ryšius Ž. Buzu ir A. Pukeliu.

Ji buvo išrinkta partijos Marijampolės skyriaus vadove, dabar skyriui vadovauja kandidatas į merus, parlamentaras Kęstutis Mažeika.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)