Per praėjusią parą, nuo trečiadienio vidurnakčio iki ketvirtadienio, Lietuvos pasieniečiai į Baltarusiją grąžino 11 asmenų – Švenčionių ir Šalčininkų rajonuose.

Per praėjusią parą į Lietuvą nebuvo įleistas nei vienas neteisėtas migrantas, tokią informaciją ketvirtadienio rytą skelbia Statistikos departamentas.

Varėnos ir Šalčininkų rajonuose patruliuojantys VSAT pareigūnai kaimyninės šalies teritorijoje girdėjo keletą automatinių ginklų šūvių garsų. Retkarčiais stebimos gausesnės Baltarusijos pasieniečių pajėgos.

Patruliavimas Lietuvos teritorijoje toliau vykdomas sustiprintu režimu. Pasienio teritorijų žvalgymui VSAT vakar naudojo ir savo tarnybinį sraigtasparnį, ir užsienio partnerių, Lenkijos ir Latvijos, orlaivius.

Tarnybinių ginklų, specialiųjų priemonių ar fizinės prievartos veiksmų pasieniečiai ir jiems talkinantys kariai nenaudojo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (177)