Trečiadienį, kalbėdama laidoje „Delfi interviu“, socdemų lyderė teigė labai vertinanti M. Sinkevičių.

„Tai yra žmogus, kuris yra jaunas, energingas, ambicingas, bet jau ir turintis patirtį žmogus. Tai neabejotinai jis būtų puikus mūsų Vyriausybės vadovas“, – patvirtino V. Blinkevičiūtė.

Savo asmeninių planų politikė komentuoti nebuvo linkusi.

„Laikas parodys – politinis sezonas bus labai karštas, mes partijoje apsvarstysime, pasitarsime ir aš manau, kad priimsime patį išmintingiausią sprendimą, kuris būtų naudingiausias ir mūsų partijai, ir Lietuvos žmonėms“, – sakė V. Blinkevičiūtė.

Vilija Blinkevičiūtė

Ji dėkojo žmonėms, balsavusiems už LSDP Savivaldos rinkimuose.

„Tai dar kartą parodo, kad mes turime dirbti, jog ne blogesnis rezultatas būtų ir Seimo rinkimuose“, – akcentavo V. Blinkevičiūtė.

Politikė taip pat pripažino, kad viešojoje erdvėje skandalą sukėlusią žinią apie prie partijos prisijungusį Seimo narį Artūrą Skardžių ji sužinojo iš žiniasklaidos.

V. Blinkevičiūtės teigimu, šiuo metu dirba partijos Statuto grupė, o LSDP suvažiavimo metu bus kalbama, ar reikia keisti partijos taisyklės dėl naujų narių priėmimo.

„Per praeitus metus mūsų, socialdemokratų, gretas papildė virš 500 narių“, – pasakojo socdemų lyderė.

Politikė laidoje taip pat pakomentavo valdančiųjų konservatorių pristatytą mokesčių reformą, įvertino skandalą dėl prezidento Gitano Nausėdos nuslėpto biografijos fakto ir aptarė kitas aktualijas. Visa tai – laidoje „Delfi interviu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)