Feisbuke politikas rašė, kad šiuo metu apžiūrima, kokia žala yra padaryta.

„Maniežą prižiūrinti mokykla pastarosiomis dienomis konsultavosi su gamintojais ir pagal jų rekomendacijas ėmėsi prevencinių priemonių. Buvo keliamas slėgis, didinama šildymo temperatūra, tačiau sniego prisikaupė tiek daug, kad su gamintoju suderintos priemonės rezultato nedavė“, – rašė jis.

V. Benkunskas priminė, kad objektas yra apdraustas, tad nuostolius turėtų kompensuoti draudimo kompanija.

„Visus vilniečius kviečiu būti labai atsargius – akivaizdu, kad ši pūga gali pridaryti rimtos žalos, tad saugokite save ir venkite nebūtinų kelionių iš namų“, – feisbuke rašė V. Benkunskas.

Per parą ugniagesiai 331 kartą vyko šalinti nuvirtusių medžių ir kitų sniego padarinių, BNS informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) atstovai.

Pasak PAGD situacijų koordinavimo centro, pastarąją parą daugiausiai iškvietimų buvo Vilniuje (102) ir Kaune (83), daugiausiai ugniagesiai vyko šalinti nuvirtusių medžių nuo važiuojamosios dalies.

Vilniuje ugniagesiai gelbėtojai 13 kartų vyko šalinti medžių, nuvirtusių ant automobilių, trys iškvietimai buvo į gyvenamuosius namus, Kaune medžiai nuo automobilių šalinti keturiskart, nuo gyvenamųjų namų – septynis kartus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)