Perliukai, kuriuos girdėjau, pripažinsiu, sunkiai išsimuša iš galvos. Tiesa, tikrai ne dėl to, kad būtų tokie naudingi, kad jų neverta pamiršti. Greičiau jau jie tokie absurdiški, kad smegenys, matyt, vis bando rasti kokių logiškų paaiškinimų. Deja, nesėkmingai.

Daugiau nei 3 valandas trukusios paskaitos metu, priminsiu, man teko sudalyvauti savo energetinio tipo tyrime, klausytis, kaip ir kodėl verta tapti meiluže, buvo atskleista ir tiesa, kaip pritraukti vyrą.

Praktinėje dalyje buvau mokyta atsigręžti į savo gimdą, pumpuoti ten energiją iš žemės. Taip pat man demonstruota norų pildymo technika ir galiausiai grupėje atlikome paslaptingą ritualą – uždarinėjome energetinius tunelius su vyrais, su kuriais kadaise siejo santykiai.

Šį kartą norėčiau Jums papasakoti apie 8 esą sėkmingo gyvenimo paslaptis, kurias kursų metu išgirdau.

1. Apie rankines – tai gimdos atspindys

Kone kiekviena mergina turi rankinę ar kuprinę, dar kažką, į ką kraunasi viską, kas tiesiog gyvybiškai svarbu, tiesa? Pasirodo, Jūsų daiktų daiktų krepšys yra daugiau nei tiesiog daiktų krepšys.

„Rankinė yra moters gimdos atspindys. Rankinės, dėžutės, spintelės – mes labai tai mėgstame. Kokios ji kokybės? Kokios ji tvarkos? Kur mes ją dedame, toks mūsų požiūris į savo moteriškumą“, – mokė aptariamų kursų vadovė.

Jos teigimu, rankinę dėti ant žemės – didžiausia nepagarba sau. Tad ją esą reikėtų laikyti ant stalo, kišti už nugaros, jei sėdima, o galiausiai gal ir įsigyti kabliuką, kad būtų galima bet kur garbingai pakabinti.

„Rankinė vyrams yra pasąmoninis signalas, kaip su moterimis galima elgtis, kiek ją gerbti. Jei moteris negerbia savęs, ji visada savo rankinę mėtis belenkaip ir belenkur“, – tikino mūsų vedlė moteriškumo link.

2. Jokių psichoterapeutų nereikėtų, jei dažniau šveistumėte

Tai šitaip. Tiesą pasakius, niekada nė nebuvau susimąsčiusi, kokia pasirodo reikšminga ir svarbi yra rankinė. Jei manote, kad to maža, štai antroji jos svarbą įrodanti dalis.

Gėda turėtų Jums būti ir jei rankinės viduje – betvarkė tokia, kad nieko rasti negalite net pati. Ir šiaip, pasirodo, moters misija tvarkyti. Kuo daugiau šveisite, tuo mažiau pas psichoterapeutus vaikščioti reikės, įsitikinusi kursų vadovė.

„Pastebėkite, kai pas Jus gyvenimas ir galvelė pradeda tvarkytis, Jūs natūraliai imate tvarkyti savo rankinę, piniginę, spinteles virtuvėje, stalčiukus visus. Jums ateina noras. Moteris, tvarkydama aplinką savo, ypač namus, tvarko savo vidų. Todėl namų tvarkymas moterims yra pati geriausia terapija. Jokių psichoterapeutų nereikėtų, jei dažniau darytumėte šveitimo terapijas“, – rėžė ji, pridurdama, kad tas pats galioja ir jei kas kitas pašveičia už Jūs – nieko blogo turėti padėjėjas.

Itin įdomu, ką apie tai pasakytų medikai, psichologijos specialistai, kasdien gelbėjantys šimtus žmonių. Tačiau jei esate moteris ir Jums kilo panaši mintis – oj oj oj, blogas signalas.

3. Moteriai protas yra didžiausias priešas

Anot kursų vadovės, moteriai protas yra didžiausias priešas. Esą mes tik įsivaizduojame, kad esame protingos.

„Moteriai protas yra didžiausias priešas. Jis pas mus nefunkcionuoja labai gerai, bet įsivaizduojame, kad esame protingos. Jūsų stiprioji pusė yra jausmas, Jūs labai gerai jaučiate. Vyrai neturi tokios intuicijos kaip Jūs, todėl Jūs esate vyro, šeimos intuicija“, – dėstė ji.

Kažko gyvenime siekiate? Mokotės? Dirbate? O kam, paklauskite savęs. Štai mano kursų vadovė aiškino net automobilio pati nevairuojanti – tai esą pernelyg vyriška.

„Visą savo protą ir išsilavinimą įgytą padedame ant palangės ir tada einame su vyru bendrauti. Jums nereikia kalbėti, Jums reikia klausyti ir jausti. Viskas. Visą savo protą padedate“, – kaip reikia bendrauti su vyrais, mokė ji.

4. Moterys nelabai mato

Jei nuliūdote, kad esate neprotingos, štai Jums dar vienas smūgis iš moteriškumo specialistės – moterys dar ir nemato.

„Vyrai myli akimis, o Jūs – ausimis“, – paskutinį žodį pabrėždama kiekvieną skiemenį tarė ji.

Kursų vadovė aiškino dariusi daugybę eksperimentų ir šią tiesą esą ne kartą sau įrodžiusi.

„Jums ne taip svarbu, kaip Jūsų vyras atrodo, tikrai ne kiekviena išsirinkote baisų gražuolį. Kaip sako, vyras turi būti gražesnis už beždžionę. Kartais to užtenka, nes Jūs nelabai matote. Moterys nelabai mato“, – kelis kartus tą patį pakartojo ji.

Tačiau vyrai, kursų vadovės teigimu, pastebi viską.

5. Jūsų atspindys, Jūsų apranga

Ir štai dėl to, aiškino ji, atsipalaiduoti moterys negali net namuose. Juk svarbiausia, ką apie tave galvoja ir sako vyras, ane?

„Vyrai kuo myli? Akimis. Kaip Jūs atrodysite, tą Jums ir sakys. Kaip meilužė atrodo namie? Su chalatu, bigudukais, tapkėmis?“, – paklausta, kaip moteriai reikia atrodyti, klausimus atgal vienas po kito bėrė ji.

Jos teigimu, namuose atrodyti turi taip, kad būtų gražu žiūrėti ir negali dėvėti to, ką gal gaila išmesti.

Kalbėdama apie tai ji pasidalijo ir patarimu, ką daryti, jei vyras dovanoja daiktus, kurie Jums nepatinka.

„Jam gražu. Namuose nešiokite. Sakykite: „Taupau dėl tavęs“. Moterys klausia, ar etiška parduoti vyro dovanotus papuošalus? Jei nori, kad daugiau niekada nedovanotų, taip“, – nukirto ji.

6. Kaip Jūsų gyvenimą pakeis sijonas – tai žemės energijos siurbtukas

Kaip jau galėjote suprasti, moterys dėvėti turi ne bet ką. Anot kursų vadovės, jei turite galimybę, būtinai rinkitės sijoną ir kuo jis ilgesnis, tuo esą geriau – ir Jums, ir Jūsų vyrui, žinoma.

„Moteriška energija nuostabiai teka, kai esate su sijonu. Ir kuo sijonas ilgesnis, tuo geresnis siurbtukas gaunasi. Prisiminkite būseną, kai užsidedate sijoną iki žemės ir einate – Jūs esate pati sau ypatinga, karalienė, nors nieko nepadarėte, tik sijoną ilgą pasirinkote“, – esą gyvenimo tiesas dėstė man mokytoja.

Pasirodo, kai esi su sijonu, jis siurbia energiją iš žemės natūraliai, nieko tau nedarant. Tik šast ir tu jau labai moteriška, labai energinga.

„Kas vyksta, kai nešiojate kelnes? Vyras yra siurbtukas, kuris energiją siurbia iš viršaus. Todėl vyrui gerai veikia galva, logika, o ne kaip mūsų – praktika. Moterų logika yra praktiška, o ne logiška, todėl vyrai mūsų negali suprasti“, – tiesą pasakius, šį kartą ir aš nelabai supratau, bet būtent taip kalbėjo mokytoja.

Iš to man aišku tik viena – moterims proto nereikia, tai nereikia ir kelnių. Štai taip.

7. Stebuklingas įrankis, kuris vyrams – it medus

Ką darote, kai išgirstate smagiai kavinėje besikvatojančią moterį? Vieni šypteli, antri net atsisuka, o o treti greičiausiai kiek ir pykteli. Jei Jums (kaip ir man) atrodė, kad reakcijos tai susilaukia dėl pasigirdusio staigaus garso, klaida.

Pasirodo, kad juokas – tai įrankis, kuris it medus masina vyrus. Taip, garsus ir čaižus aukštų dažnių juokas.

„Meilužė turi tokį stebuklingą įrankį – sėdi kur kavinėje ir girdi: „Cha cha cha“. Visi vyrai tik žiū – kur tas medus? Tu negali. Čia yra varpelių skambėjimas – tas žaismingumas, lengvumas. Negali vyrai. Jiems reikia to medaus, kad jie statytų. Klausimas, ar Jūs jo duosite, ar kažkas aplinkui juoksis?“, – būti savo vyrams meilužėmis mokė mokytoja.

8. Moterys renkasi, ką įsimylėti

Na ir paskutinis perliukų, nes nors ir įdomu pažinti, kaip mąsto kiti, Jums kimšti į galvą tiek nesąmonių, kiek teko išklausyti man, mažų mažiausiai nemandagu.

Jei esate vyras ir įsimylėjote, natūralu. Tačiau jei esate moteris ir aiškinate, kad įsimylėjote, tik neskieskite. Tai, pasirodo, tik fikcija. Be to, ir įsimylėti reikia naudingai.

„Kaip mes renkamės? Įsimylėjau. O iki tol? Moteris gali pasirinkti, kada įsimylėjo, o kada ne. Visos Jūs žinote tą momentą – aj, gerai, įsimylėsiu. Mes galime, o vyrai negali. Kaip tinkamai įsimylėti, reikia turėti žinių“, – mokė mano kursų vadovė.

Jos teigimu, 95 proc. santykių sėkmės priklauso nuo moters.

„Jūs turite išsirinkti patį potencialiausią vyrą, kuris dėl Jūsų šeimos vyrą gyvenimą stengsis, o ne kiekvienam sunkumui iškilus guls ant sofos. Jei nesirenkate, tenka, kas papuola. Paskutinis prie kalėdinės eglutės liko, vyras tapo?“, – susimąstyti ragino ji.

Viskas atrodo nesąmonė

Tai – paskutinė dalis mano pasakojimų, kas dedasi panašiuose kursuose, į kuriuos moterys viliojamos esą tam, kad pažadintų savo moteriškumą, viduje slypinčią meilužę, išmoktų žavėti vyrus ir vilioti juos.

Jei atvirai, buvo įdomu, tačiau kartoti to tikrai nenorėčiau. Geriausiai mano mintis po kursų apibūdino viena merginų, kurį išdrįso atvirai pasisakyti pertraukos tarp dviejų dalių metu – viskas atrodo nesąmonė.

Ir Jums taip? Ne ne ne, neskubėkite. Anot mano kursų vadovės, pasipriešinimas yra natūrali vidinių apsaugos sistemų būsena.

„Jūs norite gyvenime pokyčių, taip? Kas nenori gyventi geriau? Bet vidus viską darys, kad jie neįvyktų. Pokyčių mes įleidžiame tik kone 5 proc. gyvenime. Kuo jie dažnesni tie 5 proc., tuo dažniau Jūsų gyvenime viskas keičiasi. Jūsų visos vidinės apsaugos sistemos veikia tam, kad Jūsų gyvenime niekas nepasikeistų ir Jūs ir toliau gyventumėte taip saugiai kaip dabar. Bet kokie pokyčiai, nesvarbu, naudingi Jums ar ne, yra blokuojami Jūsų apsaugos sistemų. Nes tai nauja, nepažinta, nežinau, kaip ten jausiuosi“, – apginti savo tiesas bandė ji.

Bet, žinote, gal tiek to. Pabaigai – mano patarimas Jums: tebūnie rinkitės tas rankines, kurias norite, ir dėkite jas ten, kur norite, renkitės, ką norite, juokitės, kaip norite, lavinkite protą ir įsimylėkite tą, kuriam jausmus jaučiate. Ir, prašau, spjaukite į tokius kursus.