Spaudos konferencijoje S. Skvernelis taip pat aptars šalies ateities viziją, planuojamus darbus.

Spaudos konferencija vyks trečiadienį, naujienų agentūros BNS spaudos konferencijų salėje.

DELFI primena, kad LVŽS kandidatas į prezidentus Saulius Skvernelis vasario 16 dieną VRK teikdamas pareiškinius dokumentus atvyko kartu su Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininku Vytautu Baku, tačiau teigė, kad komanda dar tik formuojama, ją pristatys kovo pradžioje.

V. Bakas DELFI teigė, kad prisijungė prie komandos ir „padės, kiek galės“, nors tikslaus savo vaidmens komandoje neįvardijo.

„Viskas labai gerai, gera nuotaika, šventė, jokio nerimo nėra, – žiniasklaidai kalbėjo S. Skvernelis. – Tie žmonės, kurie yra šalia, tikrai talkins būstinėje įvairia forma, o konkrečias pavardes įvardinsime šiek tiek vėliau.“

Kartu su S. Skverneliu į VRK atvyko ir Zenonas Vaigauskas, ir Virginijus Sinkevičius bei Ieva Gervinskaitė. Kokios pareigos jiems bus skirtos štabe, S. Skvernelis taip pat neatskleidė, tik patikino, kad tai – jo komanda.

S. Skvernelio teigimu, kandidatai šįmet yra labai įvairūs. „Manau, kad šie rinkimai bus unikalūs tuo, kad žmonės turės plačią galimybę pasirinkti, – kalbėjo S. Skvernelis. – Galiu pasveikinti visus, kurie apsisprendė dalyvauti ir norėčiau palinkėti, kad žmonės pasirinktų patį geriausią.“