„Aš didžiuojuosi, kad buvau policijos pareigūnas, kad buvau ministras, kad tarnavau tiems žmonėms, kurie iš manęs tikėjosi saugumo, rezultato. Dabar tą lygiai darau kaip ministras pirmininkas. Aš stengiuosi visom išgalėm, kad jų gyvenimo gerovė ir kokybė gerėtų, kad nebūtų šalyje vagiama, kad nebūtų valstybė vairuojama nuo galinės sėdynės, kad nebūtų labai siaurų interesų atstovavimas. Tą ir dabar darau. Tai man bėgti nuo savo tų ištakų tikrai nematau prasmės. Jeigu žmonės mano, kad šita profesija yra kažkokia dėmė - man būtų labai gaila, jei didžioji visuomenės dalis taip manytų“, - trečiadienį Lryto TV sakė S. Skvernelis.

Jis taip pat atmetė kritiką ir dėl pasirinkto rinkimų šūkio „Tėvynės labui!“, kurį naudoja statutiniai pareigūnai.

„Šūkis yra tinkamas viskam, visiems žmonėms, kurie dirba, kurie tarnauja, ar tai būtų medikas, ar mokytojas, ar profesorius - dauguma valstybiniame sektoriuje dirbančių žmonių iš tikrųjų tarnauja Tėvynės labui“, - pabrėžė S. Skvernelis.

Į kritikų pastabas, kad pasirinktoje rinkimų komandoje yra daug teisėsaugos sistemoje dirbusių asmenų, S. Skvernelis atsakė, kad šiuos asmenis tiesiog pažįsta, gerai vertina jų darbą ir jais pasitiki.