„Man niekas spaudimo nedarė, aš irgi niekam spaudimo nedariau. Viskas, kas buvo frakcijoje, tai buvo diskusijos apie tai, kiek žmonių nuomonė gali pakeisti pasikeitęs įstatymo projektas. Kai kurių žmonių nuomonę galbūt ir pateikė, nes išnyko kai kurios nuostatos, kurios galbūt atrodė jautrios vienam ar kitam frakcijos kolegai, bet čia yra tokia frakcija, kur niekas niekam rankų nesukinėja. Tai klausimas, dėl kurio mes esame sutarę nesutarti ir nesutarime, ir toliau puikiausiai kartu dirbame“, – ketvirtadienį Seime žurnalistams sakė premjerė.

Ji teigė, kad norėtų projekto, kuris leistų žmonėms, iki šiol negalintiems spręsti savo aktualių gyvenimo klausimų, juos spręsti.

„Kokius konkretus Seimas yra pajėgus priimti, tokie jie ir tegul būna. Tegul geriau būna netobulas įstatymas, bet koks nors reguliavimas, kuris leidžia šias praktines problemas spręsti. Tobulumo siekti turbūt visada norėtųsi, bet nežinau, ar tai visada yra racionaliausia strategija“, – pridūrė I. Šimonytė.

Seimas ketvirtadienį pritarė ir krikdemo Pauliaus Saudargo registruotoms Civilinio kodekso pataisoms, kuriomis kodeksas būtų papildomas „artimo ryšio“ sąvoka.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją