„Man atrodo, mūsų viešoje erdvėje labai daug tokio turinio, kuris yra be turinio. Ir tas turinys toks, kad vienas pasakė, kitas atsakė, trečias rėžė, ketvirtas tėškė, penktas kirto, šitas kibo į atlapus ir t. t. Nors iš tikrųjų niekas nei mušasi, nei kokios nors agresijos didelės yra. Bet iš tų komentarų tiesiog pasidaro toks kaltūnas, kad nežinau, kokia jo vertė yra“, – LRT radijui pirmadienį teigė I. Šimonytė.

Premjerė prezidento kritiką Vyriausybei sieja su artėjančiais prezidento rinkimais. Pasak jos, tai gali būti G. Nausėdos rinkiminės kampanijos dalis.

„Tai turbūt susiję ir su artėjančiais prezidento rinkimais, nes aš truputį įtariu, kad tų komentarų daugės artėjant prezidento rinkimams. Galbūt čia tokia gali būti rinkiminė strategija, – kritikuoti Vyriausybę visada yra labai labai patogu iš tos pozicijos, kai atsakomybę galima kitiems suteikti, o už gerus darbus nuopelnus bandyti pasidalinti“, – sakė I. Šimonytė.

„Dėl to, aš manau, geriau reikia kalbėti apie tai, ką Vyriausybė daro arba kokie yra Vyriausybės planai negu apie tai, kas kur ką sako. Nu sako, tai sakom, aš tiesiog sakysiu savo ir tiek“, – pridūrė ji.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)