„Liko paskutinės dvi dienos – sekmadienį šį vakcinacijos centrą uždarome, vakcinavimas keliamas į daugybę skirtingų gydymo įstaigų. O jeigu norite suspėti gauti skiepą „Litexpo“ centre, šį savaitgalį vietų dar yra. Jei po sekmadienio – irgi galite registruotis vakcinai, tik jau skirtingose vietose Vilniuje“, – feisbuke penktadienį rašė R. Šimašius.

Jis teigė, jog „Litexpo“ patalpose buvo suleista 620 tūkst. vakcinų, jis veikė 266 dienas, dirbo daugiau nei 2000 medikų, darbuotojų ir savanorių.

„Tiek buvo nuveikta vakcinacijos centru paverstose „Litexpo“ patalpose, tiek žmonių prisidėjo, kad jis veiktų sklandžiai kaip laikrodis“, – rašė R. Šimašius.

Vilniaus miesto meras dėkojo visai didelei komandai, „kuri šalia visų kitų įprastų darbų nuo praėjusio pavasario „Litexpo“ pavertė idealiai veikiančiu vakcinacijos centru“.

„Girdėjome daugybę labai gerų atsiliepimų apie paslaugos kokybę – kaip viskas sinchronizuota, aišku ir tvarkinga. Nesklandumų pasitaikydavo, bet visi jie buvo laikini – pasiaukojamu darbu komanda juos greitai išspręsdavo.

Tai yra paslaugos kokybės kartelė, kuri turi tapti standartu visose srityse Vilniuje, to ir sieksime. O ši patirtis visiems prisidėjusiems buvo įspūdinga – tikiu, atmintyje išliks labai ilgam“, – feisbuke penktadienį pranešė Vilniaus miesto meras R. Šimašius.

Registruotis vakcinai ir toliau galima čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės