Centriniuose ir pietiniuose šalies rajonuose pasirodys saulė, tačiau ir čia daug kur tikėtinas trumpas lietutis. Vyraus pietinių krypčių vėjai, 6–11 m/s. Aukščiausia temperatūra šiauriniuose rajonuose šiandien žemoka, sieks tik 6–7 laipsnius, centriniuose ir pietiniuose rajonuose 8–9, pajūryje bei Druskininkų, Varėnos apylinkėse – apie 10 laipsnių šilumos.

Penktadienio naktį, ciklonui tolstant, negausiai palynos jau tik vietomis, didžiausia tikimybė šiaurės vakarinėje šalies pusėje. Vėjas visai nurims, tad pragiedrėjus po vidurnakčio ir rytą vietomis nusidrieks rūkas. Naktis bus jau vėsi, bet temperatūra visur turėtų išlikti teigiama, apie 1–6 laipsnius šilumos.

Penktadienio dieną orai dar pagerės: bus daugiau saulės, o lietaus, bent jau žymesnio, nenumatoma. Pūs vidutinio stiprumo pietryčių vėjas. Temperatūra pavėsyje kils iki 7–12 laipsnių šilumos, o saulėje bus dar maloniau.

Šeštadienį prie Lietuvos artės eilinis ciklonas. Daugės debesų, vėl didės lietaus tikimybė, stiprės pietryčių vėjas. Temperatūra naktį svyruos tarp 3–8, dieną vėl kils iki 7–12 laipsnių šilumos.

Šaltinis
Temos
Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)