Trečiadienio naktį didesnių orų permainų dar neprognozuojama: naktis išliks žvaigždėta ir sausa. Apysmarkis vėjas tebepūs iš pietryčių. Temperatūra paryčiu vėl pažemės iki 7–12 laipsnių šilumos.
Dieną prie mūsų krašto iš pietryčių artės nedidelis žemo slėgio sūkuriukas. Pūs gana stiprus pietryčių, rytų vėjas, popietę kai kur galimi gūsiai iki 15 m/s. Šiauriniuose ir vakariniuose rajonuose diena išliks gana saulėta ir sausa, o temperatūra čia bus visai vasariška, 22–25 laipsniai šilumos.

Pietrytinėje šalies pusėje daugės debesų, tačiau iki vakaro lietaus, bent jau žymesnio, dar nenumatoma. Dėl tirštėjančių debesų ir vėjo temperatūra čia bus kiek žemesnė – apie 20 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienį minėtas nedidelis ciklonas turėtų keliauti per mūsų kraštą, vėl į daugelį rajonų atnešdamas gana sodrų lietų, kai kur su perkūnija. Naktį gausiausiai lyti turėtų šalies pietryčiuose, dieną – visoje pietų ir pietvakarių Lietuvoje. Vėjas naktį, pasitikdamas cikloną, kaitalios kryptį ir bus nelabai stiprus. Dieną jis vėl pakryps iš pietryčių ir įsismarkaus, daug kur jo gūsiai sieks 15–20 m/s. Debesuotą naktį laikysis apie 7–12 laipsnių šilumos, tačiau darganotą ir vėjuotą dieną pajusime stiprų atvėsimą: aukščiausia temperatūra sieks tik 13–18 laipsnių.

Penktadienį Lietuva išliks žemo slėgio sūkurio veikimo zonoje. Tiek naktį, tiek dieną daug kur palis, vyraus trumpi lietūs. Vėjas naktį dar pūs iš rytų, pietryčių, bus apysmarkis, dieną vyraus jau pietinių krypčių, vidutinio stiprumo. Temperatūra naktį nukris iki 5–10 laipsnių šilumos, dieną oras turėtų sušilti iki 14–19 laipsnių.

Savaitgalį numatomi vidutiniškai šilti orai. Šeštadienio naktį lietus prognozuojamas dar daugelyje vietovių, dieną – daugiausia rytinėje šalies pusėje. Sekmadienį orai turėtų pagerėti, tačiau, atrodo, vėl tik trumpam.