Pasak jo, yra išduoti trys leidimai. Du leidimai išduoti akcijoms pievoje Žvėryne, prie pėsčiųjų tilto į Vingio parką. Vienas leidimas išduotas akcijai, kurioje dalyvaus iki penkių žmonių. Kitas leidimas – akcijai iki 25 žmonių.

Dar vienas leidimas išduotas akcijai iki 100 žmonių, kuri vyks prie Baltojo tilto. Visos šios akcijos vyks tuo pačiu metu kaip ir šeimų gynimo maršo renginiai.

Kaip sakė A. Bužinskas, leidimų prašė fiziniai asmenys. Akcijų metu dalyviai oponuos šeimų gynimo maršui.

Organizuojamas šeimų gynimo maršas

Šeštadienį vyks šeimų gynimo maršas. Renginio organizatoriai tikisi, kad mitinge šeštadienį dalyvaus apie 7 tūkstančių žmonių. Tokiam protestui balandžio mėnesio pradžioje Vilniaus miesto savivaldybė išdavė leidimą.

Delfi jau rašė, kad Šeimų sąjūdis savo internetinėje svetainėje rašo, kad maršas rengiamas dėl „ideologinio karo metodais vykdomos agresyvios genderistinės propagandos ir valdančiosios daugumos rengiamų įstatymų, prieštaraujančių Tautos referendumu priimtai Lietuvos Respublikos Konstitucijai“.

Žadama, kad automobilių kolona pajudės iš Klaipėdos į Vilnių, pakeliui prisijungiant kitų regionų dalyviams, visi susirinks į „visos Lietuvos vienybės ir protesto mitiną Vingio parke“.

Maršo organizatoriai skelbia, kad prisijungus visų rajonų dalyviams, „maršo atkarpoje nuo Kauno iki Vilniaus galimas magistralės perkrovimas, todėl prašome rimties ir susitelkimo. Būkime draugiški kitiems dalyviams ir tolerantiški pareigūnams, nes jie mūsų tautos dalis. Manome, kad šioje atkarpoje automobilių skaičius gali siekti 700–2000 (lengvųjų automobilių)“.

Organizatoriai protesto taisyklėse užsimena ir apie „koncertinę protesto akcijos vietą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (946)