Komisijai vadovavęs Alvydas Milkevičius jam ir kolegoms pareikštus įtarimus vadina nepagrįstais. Nors nuteista Seimo kasininkė tikino, kad komisija savo darbo beveik nedirbo, esą tik pasirašydavo nuteistosios surašytus kasos tikrinimo protokolus.

Buvusi Seimo kasininkė Regina Petkelienė už daugiau 370 tūkstančių litų iššvaistymą nuteista dvejiems metams kalėjimo. Sprendimą ji apskundė aukštesniam teismui. Dėl dingusių pinigų nemalonumai užgriuvo ir buvusius jos kolegas. Anksčiau Finansų departamento direktorė ir jos pavaduotoja buvo perkeltos dirbti į kitą departamentą. Jos įtariamos aplaidžiu buhalterijos tvarkymu.

Nuteisdamas R. Petkelienę teismas padarė prielaidą, kad departamento direktorė pati galėjo skolintis pinigus iš Seimo kasos. Neseniai įtarimai pareikšti dar aštuoniems darbuotojams. Prokuratūra jų pavardžių neatskleidžia, tačiau paaiškėjo, kad dauguma jų - kasą tikrindavusios komisijos nariai.

A. Milkevičius sako, kad pinigų kasoje nepasigesdavo, nes jie esą būdavo. Jis tikino, kad kasą tikrindavo kelios komisijos, bet nė viena nieko nepastebėjo.

Seimo kancleris aštuonių įtariamųjų bausti nežada, kol nėra teismo sprendimo.

2009 metų liepą Seimo kanceliarijos kasoje pasigesta per 440 tūkst. litų.