Konservatoriai jį yra delegavę į komiteto pirmininkus vietoj iš partijos išmesto Mykolo Majausko, atsistatydinusio iš pareigų po ginčo su partijos vadovybe.

M. Majauskas paskirtas į Kultūros komitetą.

Tuo pačiu į BFK paskirtas energetikos ministras Dainius Kreivys, iki šiol dirbęs Teisės ir teisėtvarkos komitete. Jis BFK pakeis komitetą paliekantį konservatorių Justą Džiugelį.

Tokią Seimo narių rokiruotą tarp komitetų ketvirtadienį patvirtino Seimas – už tai balsavo 59 parlamentarai, o susilaikė keturi.

Be to, Audito komitete dirbęs Sergėjus Jovaiša dirbs Kaimo reikalų komitete, kur pakeis Andrių Vyšniauską, perkeltą į Teisės ir teisėtvarkos komitetą vietoje Gabrieliaus Landsbergio, kuris dirbs Audito komitete.

M. Majauskas BFK pirmininko postą paliko, kai buvo pašalintas iš partijos už su Vyriausybe nesuderintus siūlymus dėl pridėtinės vertės mokesčio lengvatų.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją