Seimo posėdžių darbotvarkėje – Vyriausybės patobulintų 2020 metų „Sodros“ ir Privalomojo sveikatos draudimo fondo biudžetų projektų pristatymas.
Šiuos dokumentus pateiks socialinės apsaugos ir darbo bei sveikatos apsaugos ministrai Linas Kukuraitis ir Aurelijus Veryga.

Seimas planuoja galutinai apsispręsti dėl akcizų tarifų didinimo etilo alkoholiui ir degalams, galimybės tėčiams tėvystės atostogas pasiimti per vienerius metus, vaikų ugdymo šeimoje reglamentavimo. 2021-uosius parlamentarai ketina paskelbti Marijos Gimbutienės metais.

Į darbotvarkę taip pat įtraukti klausimai, susiję su nekilnojamojo turto mokesčio taikymo pakeitimais, Nacionalinės šeimos tarybos veikla, Loterijų ir lošimų mokesčio įstatymo pakeitimais ir kt.

Pagal Statutą nenumatytas Seimo posėdis turi būti surengtas, jeigu to raštu reikalauja Respublikos prezidentas, ne mažesnė kaip 1/3 visų Seimo narių grupė, Seimo valdyba, o Konstitucijos 89 straipsnio 1 dalyje nustatytais atvejais – Seimo pirmininkas. Nenumatytame Seimo posėdyje svarstomi tik tie klausimai, kuriuos pateikia posėdžio iniciatoriai.

Seimo plenariniai posėdžiai taip pat bus rengiami ketvirtadienį, gruodžio 5 d.