Šeštadienio naktį per šalį pralinks nedidelis lietus. Kiek gausiau palis šiaurės vakarų, šiaurės Lietuvoje. Dieną pūs pietų vėjas, kurį vakare keis rytinių krypčių vėjas.

Numatomas gausus debesuotumas, vietomis lis. Vilniaus ir Kauno apylinkėse dažniau dangus varvės ryte ir pirmoje dienos pusėje. Temperatūra sieks 4 laipsnius šilumos.

Dieną protarpiais negausiai dulksnos lietus, kuris vakare jau liausis, galimi pragiedrėjimai. Oras šils iki 6–7 laipsnių. Šiauliuose įkyriai lynos. Naktį bus apie 4, dieną apie 6 laipsnius šilumos. Pajūryje numatomas gausesnis lietus, ypač antroje dienos pusėje. Temperatūra svyruos tarp 7–9 laipsnių.

Sekmadienį pūs gūsingas vakarinių krypčių vėjas. Daugelyje rajonų palis, tačiau gausiausias lietus vyraus naktį ir pirmoje dienos pusėje. Pradedant vakariniais ir baigiant rytiniais šalies rajonais lietaus debesys pamažu trauksis. Vilniuje ir Kaune naktį be žymesnio lietaus, bus apie 4–5 laipsnius šilumos. Dieną saulę dengs debesys, lis, oras šils iki 6 laipsnių. Vakare Kaune jau lietus išseks. Šiauliuose lietaus debesys trauksis tik vakarėjant. Temperatūra svyruos apie 5–6 laipsnius šilumos. Pajūryje naktį nuvilnis lietus, o dieną jau pro debesis dairysis saulė. Temperatūra sieks 6–7 laipsnius šilumos.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , pirmadienį gausesni krituliai ir smarkus vėjas vyraus vakarinėje šalies dalyje.