„Šią naktį dar nebus labai šalta, nuo 4 šalčio iki 1 laipsnio šilumos. Kitą naktį jau nuo 2 iki 7 laipsnių šalčio, o vėsiausia bus kitos savaitės pradžia – naktį nuo 4 iki 9 laipsnių šalčio. Aukštesnė temperatūra bus tik Kuršių Nerijoje, bet irgi laikysis neigiama temperatūra. Labai baisu nebus, visai malonios dienos, tik tiek, kad ne šiltos.

Šeštadienį ir sekmadienį tik šiek tiek aukščiau už nulį temperatūra pakils, pūs žvarbus vėjas, todėl reikėtų nusiteikti. Tiesiog pastaruoju metu nelabai pas mus buvo žemesnių temperatūrų. Kol kas pati šalčiausia temperatūra net 9 laipsnių nesiekė šalčio. Gali būti, kad bus šalčiau nei buvo per visą žiemą“, – „Delfi“ komentavo sinoptikė Vida Ralienė.

Vis dėlto ji pabrėžė, kad vis tiek jau kovo mėnesis, dienos ilgesnės, saulės šviesa malonesnė ir tikrai nebus jau taip blogai.

Savaitgalio prognozė

Kovo 21-os naktį daug kur nedideli krituliai. Vietomis plikledis. Vėjas šiaurės vakarų, šiaurės, apysmarkis. Žemiausia temperatūra nuo 4 laipsnių šalčio iki 1 laipsnio šilumos.

Kovo 21-os dieną daug kur trumpi krituliai. Rytą kai kur plikledis. Vėjas pūs iš šiaurės, bus gūsingas. Aukščiausia temperatūra sieks 1–5 laipsnius šilumos.

Kovo 22 d. vietomis trumpai pasnigs. Apysmarkis vėjas pūs iš šiaurės, šiaurės rytų. Temperatūra naktį pažemės iki 2–7 laipsnių šalčio, dieną svyruos nuo 0 iki 5 laipsnių šilumos.