Paskutinę metų dieną Seime kalbintas R. Šarknickas teigė, kad darbai nesibaigia, tačiau pridūrė, kad džiaugiasi ir kai kuriais nuveiktais darbais, ir esama situacija šeimoje, nors metai nebuvo lengvi.

„Šie metai buvo sudėtingi ir asmeniniame gyvenime. Jie sukėlė daug emocijų“, – kalbėjo Seimo narys.

„Visi kartu esame, visi labai laimingi. Trupiniai dar ištirps, kai kur dar kažkas, bet ji labai daug šypsosi, daug apsikabinimų kiekvieną dieną. Atrodo laimingas žmogus“, – apie sveikstančią dukrą kalbėjo Seimo narys.

R. Šarknickas teigė, kad mergaitė stipri: „Ji perfekcionistė, nepasiduoda. Mažoji mokytoja didiesiems žmonėms“.

Vis gerėjant mergaitės sveikatai, Seimo narys vis dažniau feisbuke pasidalija nuotraukomis su šeima ar abejomis dukromis.

DELFI primena, kad R. Šarknicko dukra į avariją pateko liepos pabaigoje. Seimo narys po įvykio teigė, kad keliavo su šeima aplink Lietuvą, o lemtingą akimirką dukra ėjo per gatvę norėdama nueiti į muziejų.

Vairuotojas, partrenkęs mažametę, buvo neblaivus. Eismo įvykis nutiko važiuojamoje kelio dalyje, mergaitė ėjo ne per pėsčiųjų perėją. Vairuotojui buvo nustatytas 1,18 prom. neblaivumas. Kiek žinoma, tai Rokiškio gyventojas. Po įvykio vairuotojas stabtelėjo, tačiau iš įvykio vietos pasišalino.

Vadovaujantis BK 281 straipsnio 4 dalimi, tas, kas sukėlė avariją neblaivus ar apsvaigęs nuo narkotinių, psichotropinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų, baudžiamas laisvės atėmimu iki šešerių metų.

Seimo narys savo dukros sveikatos naujienomis vis dalijosi feisbuke.

R. Šarknickas dėkojo visiems už geras mintis ir maldas: „Ačiū, jums, kad iki šiol esate su geromis mintimis kartu su mumis, tai labai jautru ir jaudina“. Jis dėkojo ir gydytojams, ir draugams, ir artimiesiems, ir Dievui.

Prieš tai socialiniame tinkle jis rašė, kad jo dukra vis dar komoje. „Mūsų mažoji mokytoja dar vis giliame miege, bet jau kai kurie aparatai yra atjunginėjami, gyvename su jūsų maldomis ir toliau“, – teigė LVŽS narys, pridurdamas, kad dar negali visiems atsakyti, nes žodžiai kaupiami maldoms už dukrą.