„Gerbiami policijos pareigūnai, jūs kasdien vykdote labai svarbią misiją – saugote Lietuvos žmonių ramybę ir tvarką valstybėje. Pastarieji metai jums buvo gausūs darbų bei išbandymų. Jūsų pagalba karantino laikotarpiu bei suvaldant nelegalios migracijos srautus rodo, kad esate profesionalai, visada pasirengę padėti valstybei ir žmonėms“, – sakoma premjerės sveikinime.

Pasak jos, tai liudija ir padidėjęs gyventojų pasitikėjimas policija.

„Nuoširdžiai sveikinu visus policijos pareigūnus ir darbuotojus profesinės šventės proga, dėkoju už sąžiningą tarnybą ir ištikimybę kilniam priesakui: ginti, saugoti, padėti“, – sveikina I. Šimonytė.

V. Čmilytė-Nielsen rašo vertinanti sunkų policininkų darbą ir nuoširdžias pastangas mus ginti, saugoti bei ištiesti pagalbos ranką.

„Šiandien, Angelų sargų dieną, noriu padėkoti už Jūsų susitelkimą ir indėlį sprendžiant pastarojo meto iššūkius. Sveikinu profesinės šventės proga, būkite saugūs ir sveiki!“ – sveikindama teigia parlamento vadovė.

Prezidentas šeštadienį feisbuke patalpino nuotrauką su dviem policijos pareigūnais, kurie, kaip teigia, dažnai lydi jį į darbą.

„Juos pelnytai vadina angelais sargais. Jie palaiko ir prižiūri tvarką. Saugo tyliai, o kai reikia – stoja tvirtai į priekį. Šiandien jų profesinė šventė – Lietuvos policijos diena“, – rašo G. Nausėda.

„Linkiu Jums tvirtos komandinės dvasios, tobulėti ieškant inovatyvių sprendimų ir saugoti savo nepriklausomumą“, – rašo jis.

Policijos arba Angelų sargų diena minima spalio 2-ąją.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)