Ne kartą apie V. Putino ligas pasakojęs profesorius teigė, kad nors jų progresavimą pavyko pristabdyti, tačiau galas vis tiek artėja.

„Onkologiniai progresai yra negrįžtami. Yra ligų, kurios smarkiai veikia jo psichoneurologinę būklę. Tai – Parkinsono liga ir tam tikros psichikos problemos“, – tvirtino profesorius ir patikino, kad Rusijos prezidento darbingumas palaikomas vaistais.

V. Solovėjaus teigimu, apie visas V. Putino sveikatos bėdas puikiai žino jo aplinka.

Jo teigimu, V. Putinas iš iš tiesų norėjo atkurti Sovietų Sąjungą, tik apie socializmą kalba nėjo, nes šia prasme Rusijos prezidentas yra pragmatikas. V. Putinas esą svajojo apie imperiją, kurioje gal ir nebūtų Baltijos šalių, nors vienu metu jis manė, kad gali pavykti šias šalis išplėšti iš NATO, bet kuri su Aljansu galėtų kalbėtis kaip lygus su lygiu, nustatinėtų žaidimo taisykles Europoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)