Rusijos kariai galėtų didinti spaudimą Ukrainai, ypač Rytinėje dalyje, tačiau suvokiama, kad toks karinis spaudimas negali tęsti amžinai. Nes Vakarų valstybės toliau tiekia Ukrainai paramą ginkluote, kas gali pakeisti karinių veiksmų eigą, be to gali būti surasti ir kiti spaudimo Rusijai būdai, ne tik jau veikiančios sankcijos, ko V. Putinas gali ir neatlaikyti.

„Kas laukia Rusijos: visiškas karinis sutriuškinimas ir kapituliacija, branduolinis nusiginklavimas, tarptautinis tribunolas? Ką padaryti, kad šis žvėris, šis drakonas daugiau neprisikeltų“, – M. Feigino klausė žurnalistė Nataša Vlaščenko.

Rusijos žmogaus teisių gynėjas tikino, kad vienintelis kelias, galintis ką nors pakeisti šios šalies viduje – jos karinio potencialo sutriuškinimas. Jo vertinimu, kito būdo tiesiog neįmanoma sugalvoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)