J. Girucka patvirtino, jog komisija sulaukė skundo dėl feisbuke pasidalintos dainos „Kolorado vabalai“ su raginimu eiti balsuoti. Bet įvairių skundų, anot jos, yra ir daugiau.

„Tyrimų grupė sėdi nepakeldama galvos nuo kompiuterio. Turime visokių pranešimų iš apylinkių, turime, bet čia, kiek galime, tai dirbame“, – Delfi pasakojo komisijos pirmininkė.

Apie tokį skundą pirmasis pranešė „Laisvės TV“ įkūrėjas, visuomenininkas Andrius Tapinas ir taip pat paragino Vilniaus rajono gyventojus eiti balsuoti.

„Absoliučiu kolorado vabalu“ Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos lyderį Valdemarą Tomaševskį anksčiau yra pavadinęs laidų vedėjas Arūnas Valinskas. Ne paslaptis, kad „koloradke“ ar „kolorado vabalo“ juostele vadinamą Georgijaus juostą V. Tomaševskis yra ne kartą dėvėjęs. Dabar jos demonstravimas draudžiamas.

Antrajame mero rinkimų ture Vilniaus rajone varžosi Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos kandidatas Waldemaras Urbanas ir socialdemokratų atstovas Robertas Duchnevičius.


Vyriausiosios rinkimų komisijos 15 val. Duomenimis, rinkėjų aktyvumas Vilniaus rajone siekia 41 proc. ir yra kiek didesnis nei visoje šalyje.

Visas rinkimų naujienas kviečiame sekti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)