Neapsisprendusiųjų, ar balsuos už tą pačią partiją kaip ir per praėjusius Seimo rinkimus, yra 48,7 proc., 29,8 proc. teigė greičiausiai balsuosiantys už tą pačią partiją, 21,5 proc. - greičiausiai už kitą.

Daugiausiai neapsisprendusiųjų, ar balsuoti už tą pačią partiją, yra tarp jauniausių respondentų - 18-25 metų amžiaus grupėje, taip pat tarp moterų, rajonų gyventojų ir respondentų, turinčių nebaigtą vidurinį išsilavinimą.

Kad rinksis tą pačią partiją kaip ir per praėjusius rinkimus, teigė 25-36 metų ir vyresni nei 56 metų amžiaus respondentai, vyrai, didmiesčių ir kaimo gyventojai, respondentai, turintys aukštąjį išsilavinimą.

38,7 proc. respondentų renkantis, už kurią partiją balsuoti per rinkimus, yra svarbiausi partijos nuveikti darbai. Šis kriterijus aktualiausias 46-55 metų amžiaus grupės respondentams, vyrams, rajonų gyventojams ir apklausos dalyviams, turintiems aukštąjį išsilavinimą.

14,7 proc. svarbiausiu kriterijumi įvardijo partijos lyderį, 10,5 proc. - partijos įvaizdį, 9,7 proc. - artimųjų nuomonę, 8,2 proc. - visuomenės nuomonę, 6,5 proc. partijos ideologiją ir programą.

Charizmatine partijos lyderio asmenybe daugiausia žavisi jaunesni, aukštesniojo ir vidurinio išsilavinimo respondentai, moterys, kaimo ir rajonų gyventojai.

Partijos įvaizdžiui ir rinkimų technologijoms labiausiai pasiduoda jauniausi respondentai, taip pat didmiesčių, aukštąjį išsilavinimą įgiję apklausos dalyviai ir vyrai.

Partijos ideologija ir programa įdomi aukštąjį išsilavinimą įgijusiems, didmiesčių ir rajonų gyventojams.

11,7 proc. apklaustųjų teigė nežinantys, kas jiems yra svarbiausia apsisprendžiant, už kurią partiją balsuoti.