Vykdant Vyriausybės nurodymus ir tikrinant asmenų judėjimą tarp savivaldybių, Klaipėdos pareigūnai surengė patikrą Klaipėdos traukinių stotyje. Policijos pareigūnai patikrino, ar kelionę suplanavę žmonės turi rimtą priežastį vykti traukiniu iš Klaipėdos.

Iš kelių dešimčių keleivių tik vienas neįtikino pareigūnų, kad lankytis Klaipėdoje jis turėjo svarią priežastį. Nors keliauti namo vaikinui leista, jam kelionės bilietas „pabrango“. Dėl karantino pažeidimo miesto svečiui skirta 500 eurų bauda (nusižengus pirmą kartą skiriama pusė minimalios baudos, – „Delfi“ pastaba).

„Patikrinta buvo apie 30 keleivių. Vienas jų atvyko be pateisinamos priežasties – prieš savaitę atvyko iš Radviliškio pas draugą darbo ieškoti, bet nepateikė jokių pateisinamų priežasčių įrodymo. Jo atžvilgiu pradėta administracinė teisena. Kiti keleiviai pateikė pateisinamas priežastis: vieni važiuoja namo, kiti – iš darbo, studijuoti į Vilnių ar po studijų važiuoja namo. Tokie reidai vyks nuolat“, – sako Klaipėdos m. policijos komisariato vyr. tyrėjas Ričardas Šėgžda.

Vienas po kito reidai vyks ne tik traukinių stotyje. Anot pareigūno, bus tikrinamo ir autobusų keleiviai. Reidai prie miesto įvažiavimų jau įprasta kasdienybė, tačiau net ir pavykus prasmukti gali laukti brangi staigmena mieste – per šventes patruliuos sustiprintos pajėgos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (827)