Įrašuose girdėti žodis „jauhojengi“. Kasdienėje kalboje žodžiu „jaugo“, reiškiančiu „miltai“ arba „milteliai“, kartais vadinami narkotikai. S. Marin pareiškė nieko apie tai nežinanti. Anot premjerės, ji vakarėlio metu gėrė lengvus alkoholinius gėrimus, bet narkotikų nevartojo. Ketvirtadienį ji jau tikino, kad yra pasirengusi atlikti narkotikų testą.

T. V. Raskevičius socialiniame tinkle kėlė klausimą – ar tokia pati reakcija į vaizdo įrašus būtų, jei S. Marin būtų vyras?

„Internetas ūžia apie tai, kad Suomijos premjerė Sanna Marin šoko vakarėlyje. Ta pati premjerė, kuri atvedė Suomiją į NATO, pasakė, kad Europos Sąjunga nebeturėtų išdavinėti turistinių vizų rusams ir nuvažiavo susitikti su Volodymyru Zelenskiu. Dar ta premjerė yra viena jauniausių valstybės vadovių Europoje, o ją užaugino dvi mamos tos pačios lyties šeimoje.

Įdomu, ar internetai taip pat ūžtų, jei Sanna Marin vietoje būtų buvęs vyras? Ne, manau, tuomet būtų konstatuota, kad „politikas linksmai leido vakarą bičiulių draugijoje“.

Dvigubi standartai užknisa. Ir moterims tie standartai yra taikomi dažniau nei vyrams“, – feisbuke rašė politikas.

Naujienų agentūra ELTA primena, kad S. Marin jau ne pirmą kartą įsivelia į skandalą dėl vakarėlių. Praėjusių metų gruodį ji lankėsi naktiniame klube, palikusi namuose tarnybinį telefoną.

Dėl šios priežasties premjerė negavo pranešimų, jog gali būti užsikrėtusi koronavirusu, kadangi prieš tai ji buvo vienoje patalpoje su Covid–19 užsikrėtusiu Suomijos užsienio reikalų ministru Pekka Haavistu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)