Vyriausiosios tarnybinės etikos komisijos skelbiamoje R. Karbausko privačių interesų deklaracijoje nurodyta, kad ispanijoje kartu su žmona Lina jie iš banko „Banco Popular Espanol“ yra paėmę 770 tūkst. Eur kreditą namo statybai. Ši sitartis turėtų baigtis 2037 m.

Be to, praėjusių metų gruodžio 31 d. už 40 tūkst. Eur R. Karbauskio žmona nusipirko prabangų automobilį „Porshe Cayenne Diesel II“. Automobilis pirktas iš bendrovės, kurioje ji pati dirba ir kurios akcininkai yra abu sutuoktiniai. T.y. iš „Corporation Mobiliaria del Baltico“.

Beje, praėjusių metų gruodžio 27 d. pats R. Karbauskis pirko automobilį „Cadillac Escalade“, tačiau kiek už jį sumokėjo, nenurodė.

Tarp naujų sandorių, papildytoje deklaracijoje nurodoma ir vasario pradžioje sudarytas buto nuomos sandoris su Ispanijos piliečiu. Sprendžiant iš deklaracijos, R. Karbauskio žmona jam išnuomojo butą už 2,5 tūkst. Eur per mėnesį.

R. Karbauskio žmona Lina taip pat nurodė, kad nuo šių metų vasario vidurio dalyvauja juridinio asmens „AISBL Big Cycling“ veikloje.