„Vertiname blogai, situacija tikrai nėra gera, ji kelia labai daug klausimų, atsakymus girdime iš pavienių institucijų, bet pirmiausia norėsis atsakymus išgirsti iš premjero“, - LRT radijui kalbėjo P. Mačiulis, ragindamas luktelti, kol premjeras grįš į darbą.

„Visi puikiai žinome premjero situaciją, jis šiuo metu serga, nedirba, tad galime kelias dienas palaukti... Prezidentas yra pasakęs, kad pirmiausia norės išgirsti premjero atsakymus. Žinoma, svarbu atsakymus išgirsti ne tik prezidentui, bet ir visuomenei“, - pridūrė prezidento patarėjas.

„Per kelias dienas kelti įtampų nereikėtų, premjeras grįš į darbą, pristatys savo vertinimą ir pagal tai bus galima atlikti visus kitus vertinimus“, - apibendrino aistras keliantį klausimą P. Mačiulis, linkėdamas premjerui kuo greičiau pasveikti.

ELTA primena, kad 15min.lt atliktas tyrimas skelbia, jog iš Vilniaus rajono kelių asfaltavimui papildomai skirtų 300 tūkst. eurų beveik visa suma atiteko Smiglių kaimo Upės gatvės, kurioje gyvena premjeras S. Skvernelis, remontui.

Vyriausybės vadovo patarėjai tvirtina, kad premjeras balsuodamas dėl Vyriausybės nutarimo, kuriuo perskirstytos lėšos kelių priežiūrai, nežinojo, jog dalis šių pinigų skiriama ir konkrečiai jo gyvenamajai gatvei.

Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai (TS-LKD), trečiadienį Seime susirinkę į partijos prezidiumo posėdį, pasirašė nutarimą, kuriuo pažymima, kad atsakomybę dėl situacijos Ministrų kabinete – dėl susisiekimo ministro Jaroslavo Narkevičiaus veiksmų bei premjero situacijos, kai jo gyvenamajai gatvei asfaltuoti buvo skirta papildomi 300 tūkst. eurų, turi prisiimti visa Vyriausybė.