Rytą Vyriausybės vadovas apsilankė N. Pirosmanio memorialiniame muziejuje, esančiame restauruotame Signagio miestelyje.

Vėliau Premjeras ir jo vadovaujama delegacija malūnsparniu nuskrido į vidurio Gruzijoje esantį Chašūrio miestelį.

Centrinę šio miesto biblioteką pagal vystomojo bendradarbiavimo sutartį įrengti padėjo Lietuva. Prie paramos taip pat prisidėjo ir mūsų šalies verslas - viena Lietuvos kompanija biblioteką aprūpino reikalinga kompiuterine įranga. Įamžinant draugiškus Lietuvos ir Gruzijos santykius bibliotekoje įrengta siena, ant kurios puikuojasi abiejų šalių herbų bareljefai. Skambant lietuviškoms dainoms prie centrinės miesto bibliotekos Ministrą Pirmininką A. Kubilių pasitiko Chašūrio miesto meras. Lietuvos Vyriausybės vadovas prisiminė, kad su juo susipažino Radviliškyje. "Smagu apsilankyti pas draugus. Padėsime vieni kitiems kuo galėsime," - kalbėjo Premjeras A. Kubilius. Chašūrio ir Radviliškio miestų savivaldybių atstovai pasirašė bendradarbiavimo sutartį.

Premjeras antradienį lankėsi ir Boržomio mieste. A. Kubilius čia dalyvavo oficialioje paminklo Antanui Vilkutaičiui-Keturakiui atidengimo ceremonijoje. "A. Vilkutaičio-Keturakio asmenybė rodo, kad Lietuvą ir Gruziją sieja tvirti daugiamečiai ryšiai, brangūs abiem šalims", - atidengdamas paminklą sakė Premjeras. A. Vilkutaitis-Keturakis - XIX a. pab. Lietuvos kultūros veikėjas, spėjamas spektaklio "Amerika pirtyje" autorius ir nusipelnęs inžinierius, tiesęs geležinkelius Gruzijoje. Po ceremonijos Ministras Pirmininkas susitiko su Gruzijos lietuvių bendruomene. Vyriausybės vadovas ir jo vadovaujama delegacija taip pat apsilankė Likanio rūmuose ir dalyvavo Boržomio mineralinio vandens degustacijoje.

Vakare, pasak Vyriausybės spaudos tarnybos pranešimo, Premjeras ir jo vadovaujama delegacija malūnsparniu skris į vakarinėje Gruzijos pakrantėje esantį Kutaisio miestą, kur apžiūrės naują Gruzijos Vyriausybės pastatą ir naujo Gruzijos parlamento pastato statybvietę.