Antradienio naktį debesys vėl sklaidysis, žymesnio lietaus nesulauksime. Temperatūra vis dar kris gana sparčiai ir paryčiais bus tarp 3-8 laipsnių šilumos, o vietomis žemės paviršių nubalins silpnos šalnos.

Kiek šilčiau, apie 9-11 laipsnių, išliks pajūryje.

Antradienio dieną vyraus debesuotas su pragiedruliais dangus. Trumpas ir nedidelis lietus tikėtinas tik kai kur, o didžiojoje šalies dalyje galima bus džiaugtis sausais orais. Nusistovės pietvakarių krypties, vidutinio stiprumo vėjas. Temperatūra jau kils truputį aukščiau ir sieks 16-20 laipsnių šilumos.

Trečiadienį išliksime aukšto atmosferos slėgio lauko įtakoje. Tiek naktį, tiek dieną lietaus tikimybė laikysis labai nedidelė. Pietvakarių vėjas dienos metu bus kiek labiau juntamas. Šalnų jau turėtume išvengti – paryčiais temperatūra pažemės iki 6-11, pajūryje 12-14 laipsnių šilumos. Dieną oras šils intensyviau ir temperatūra sieks 17-22 laipsnius.

Ketvirtadienį situacija keisis menkai. Trumpas ir negausus lietus dieną galima tik kai kur šiauriniuose rajonuose. Plūstelės dar šiltesnio oro masė, tad temperatūra naktį nekris žemiau 9-14, o dieną sieks 18-23 laipsnius šilumos.

Penktadienį didesnių permainų taip pat nebus. Dėl aukšto atmosferos slėgio, trumpo lietaus bus labai nedaug, dvelks nestiprus nepastovios krypties vėjas. Išliks maloni šiluma – naktį bus tarp 10-15, dieną 19-24 laipsnių.

Remiantis dabartiniais duomenimis savaitgalį artės permainos. Šeštadienį dar bus šilta ir daugiausia sausa, o sekmadienį lietaus sulauksime daugiau.