Šviesesnė diena bus šiaurinėje šalies pusėje, čia debesys popiete prasisklaidys, o suspindėjusi saulė sparčiai tirpdys sniegą ir ledą. Temperatūra įdienojus bus jau žemesnė nei vakar, svyruos apie 4-7 laipsnius šilumos. Pūs palyginti nestiprus vakarų, šiaurės vakarų vėjas.

Šalies sostinėje diena bus debesuota. Gali palynoti. Bet lietus bus toks menkas, kad lietsargių neprireiks. Temperatūra svyruos apie 4-5 laipsnius šilumos.

Kaune bus panašūs orai, debesuoti, su nedideliu lietučiu. Temperatūra apie 6 laipsnius šilumos. Klaipėdoje dangus bus pilkas, lietutis truputį didesnis nei kitur šalyje, temperatūra apie 4-5 laipsnius šilumos, ir be didesnių svyravimų per dieną.

Pirmadienio naktį skverbsis šaltesnis, sausesnis oras iš šiaurės, vis plačiau šalyje sklaidydamas debesis. Šiauriniuose, rytiniuose rajonuose temperatūra nukris iki 3-6 laipsnių šalčio. Vietomis formuosis plikledis. Tik kraštiniuose pietiniuose, pietvakariniuose rajonuose išliks debesys, truputį lynos, drieksis rūkas, temperatūra svyruos apie 1-3 laipsnius šilumos.

Diena bus rami, be kritulių. Daug kur pro debesis pasirodys saulė. Temperatūra kils iki 3-7 laipsnių šilumos.

Šaltinis
Temos
Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)