„Skubiai: vakcina visiems pilnamečiams! „Litexpo vakcinavimo centras šiandien baigė darbą, bet liko apie 100 „AstraZeneca“ vakcinos, kurios negalime išmesti (o liko, nes gana chaotiška diena dėl registracijos bugų buvo).

Kas norite – važiuokite į „Litexpo“ dabar, ten iki 21 val. skiepys atvykusius pirmąja doze. Gali būti bet koks amžius virš 18 metų.

Turėkite mintyje, kad vakcinų tik šimtas, jei bus daugiau žmonių, man pasakys, iškart papildysiu šį postą. Kol nėra papildyta, vadinasi, dar tiek žmonių nesusirinko. Siūlykite draugams, vaikams ir pan. – kad nereikėtų išmesti nė lašo“, – socialiniame tinkle „Facebook“ parašė jis.

Praėjus kelioms minutėms, patarėjas savo įrašą papildė: „Jau užsipildė, čia buvo greitai. Nebevažiuokite, ir atleiskite, jei šią informaciją pamatėte jau kelyje – laukite kito karto ar savo eilės“.

Kaip užfiksavo „Delfi“ fotografas, apie 21 val. prie įėjimo į parodų ir kongresų centrą buvo susidariusi nemenka žmonių eilė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (725)