„Atskiro paminėjimo yra verta provincijos merė Živilė Pinskuvienė, kuri parodė šabloninį susireikšminusio mužiko portretą. Daužomi langai autobuse, išlipimas iš autobuso be leidimo, keleivių organizavimas šūkauti skanduotes, rėkimas ant karių, grasinimas, riebūs epitetai. Atsiskleidė visu gražumu. Nuramino tik policija“, – antradienį rašė A. Bužinskas, pasakodamas apie su kariais savanoriais praleistą parą oro uoste.

Netruko sureaguoti ir Ž. Pinskuvienė, kuri teigė, kad tai šmeižtas, o antradienio vakarą feisbuke pranešė, kad kreipėsi ir į policiją.

„Mieli policijos pareigūnai, labai gaila, kad Vilniaus oro uoste susitikti neteko. Bet artimiausiu metu tikrai teks“, – rašė Širvintų rajono merė.

„Drąsą konservatorius Bužinskas demonstruoja socialiniuose tinkluose, tačiau visišką baimę realybėje, slapstantis oro uoste nuo problemų ištiktų žmonių. Man labai gaila vyrų bailių, kuriems nei styranti barzdelė, nei pažintys vyriškumo tikrai neprideda. Ši istorija dar nebaigta. Už šmeižtą teks atsakyti. Pareiškimas policijoje jau užregistruotas“, – pranešė Širvintų rajono merė.