„Valstybės sienas gali uždaryti ir neskelbiant karo ar nepaprastosios padėties. Leido išvykti patiems ryžtingiausiems, kam to labiausiai reikėjo. Todėl manau, kad Rusijos sienos bus užvertos labai greitai ir be kokio nors paaiškinimo, bus pasakyta, jog „taip reikia“, – Ukrainos televizijos „24 kanal“ eteryje prognozavo politikos technologas M. Šeitelmanas.

Ekspertas minėjo, kad naujame kreipimesi, kuris tikriausiai bus transliuojamas rugsėjo 30 dieną V. Putinas pasveikins naujas „respublikas“ tapus Rusijos Federacijos dalimi, iškilmingai pareikš pasirašęs reikiamus dokumentus dėl jų priėmimo į federaciją.

„Po to jis Ukrainai pareikš, jog kuo skubiau turi būti išvesti kariai iš Zaporižės ir kitų regionų, nes dabar jie yra Rusijos. Jis paaiškins, jeigu to nepadarysite, jums bus labai blogai, juolab mes turime ir atominį ginklą.

Štai tokia ir bus jo kalba. Grasins panaudoti branduolinį ginklą, smogti sprendimų priėmimo centrams, Kijevui ir taip toliau“, – prognozavo M. Šeitelmanas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)