Gegužės 14 d. NATO oro policijos naikintuvai atpažino orlaivį IL-20, skridusį iš Rusijos Federacijos (RF) žemyninės dalies į RF Kaliningrado sritį. Jis skrido be radiolokacinio atsakiklio, su regioniniu skrydžių valdymo centru (RSVC) radijo ryšį palaikė, skrydžio planą turėjo.

Gegužės 14 d. NATO oro policijos naikintuvai atpažino du orlaivius SU-24, skridusius iš RF žemyninės dalies į RF Kaliningrado sritį. Jis skrido be radiolokacinio atsakiklio, skrydžio plano neturėjo, su RSVC radijo ryšio nepalaikė.

Gegužės 15 d. NATO oro policijos naikintuvai atpažino orlaivį AN-124, skridusį iš Kaliningrado srities į RF žemyninę dalį. Orlaivis skrido su įjungtu radiolokaciniu atsakikliu, skrydžio plano neturėjo, su RSVC radijo ryšį palaikė.

Gegužės 17 d. NATO oro policijos naikintuvai atpažino orlaivį IL-20, skridusį iš Kaliningrado srities į RF žemyninę dalį. Jis be radiolokacinio atsakiklio, su RSVC radijo ryšį palaikė, skrydžio planą turėjo.

Gegužės 17 d. NATO oro policijos naikintuvai atpažino orlaivį An-72, skridusį iš RF žemyninės dalies į RF Kaliningrado sritį. Orlaivis skrido su įjungtu radiolokaciniu atsakikliu, su RSVC radijo ryšį palaikė, skrydžio plano neturėjo.