Pirmoje dienos dalyje dangus daugiausia bus giedras, po vidurdienio šiek tiek formuosis baltų kamuolinių debesų. Vis tik jų nebus daug, vyraus mažai debesuotas dangus ir lietaus nesulauksime.

Pūs stiprokas daug kur šiaurės, šiaurės vakarų krypties vėjas. Tik vakarinėje šalies dalyje jis daugiausia pūs iš vakarų, pietvakarių. Diena jau numatoma vėsesnė – temperatūra kils tik iki 17–22 laipsnių šilumos.

Sekmadienio naktį dangus visur pragiedrės, kristi lietui nebus iš ko. Vėjas nurims, bus nepastovios krypties. Temperatūra paryčiais pažemės iki 4–9 laipsnių šilumos. Dirvos paviršiuje, jautresnėse tam vietose, vietomis formuosis šalnos iki 0–2 laipsnių šalčio.

Sekmadienio dieną debesuotumas išliks labai menkas, lietaus taip pat nenumatoma. Pietvakarių, vakarų krypties vėjas vėl taps labiau juntamas. Temperatūra jau kils kiek sparčiau ir popietę termometrai rodys 19–24 laipsnių šilumą. Dėl jūros poveikio vėsiau, apie 16–18 laipsnių, laikysis pajūryje.

Pirmadienį žymesnio lietaus ir toliau nesulauksime. Nakties metu temperatūra jau bus aukštesnė – tarp 6–11 laipsnių šilumos, o dieną laikysis 19–24 laipsniai. Šiek tiek vėsiau bus pajūryje.