Seimo kanceliarijos Audito skyriuje L. Šipkauskienė pradėjo dirbti 2011 m. sausio 4 d. Pastaruosius 16 metų specialistė dirbo Valstybės kontrolėje: ėjo 1-ojo audito departamento direktoriaus pavaduotojos (finansiniam auditui), Finansinio audito 1-ojo departamento direktorės pareigas.

L. Šipkauskienė Vilniaus universitete yra įgijusi finansų ir kredito specialybę.

Seimo kancleris taip pat patenkino Finansų departamento direktorės Danutės Petrauskienės ir jos pavaduotojos Dalės Špakauskienės prašymus nusišalinti nuo pareigų ir perkelti į kitas pareigas. D. Petrauskienė dirbs vyr. specialiste Strateginio planavimo skyriuje, D. Špakauskienė – patarėja Komisijų biure.

Šiuo metu yra vykdomas Finansų departamento reikalų perdavimas.

DELFI primena, kad buvusios Seimo kanceliarijos Finansų departamento direktorė Danutė Petrauskienė ir jos pavaduotoja Dalė Špakauskienė įtariamos aplaidžiu buhalterinės apskaitos tvarkymu.

Ikiteisminiam tyrimui dėl Seimo kanceliarijos buhalterijos tvarkymo vadovaujanti Vilniaus apygardos prokuratūros prokurorė Vilma Gužaitė DELFI patvirtino, kad įtarimai D.Špakauskienei buvo pateikti 2010 metų rugpjūčio pabaigoje, o D.Petrauskienei - rugsėjį.

Jų byla buvo išskirta iš buvusios Seimo kasininkės Reginos Petkelienės ir buvusios Nacionalinės sveikatos tarybos buhalterės Olgos Goluskaitės bylos.

DELFI paskelbus šią informaciją, Seime kilo skandalas, netrukus moterys buvo perkeltos į kitas pareigas.