„Taip jau susiklostė, kad niekur nedirbu, esu sugyventinio išlaikoma ir toliau nenoriu dirbti“, – rašo nusivylusi moteris, kuri norėtų ir toliau taip gyventi, bet antrosios pusės tokie santykiai vis labiau netenkina. Psichologas Tomas Lagūnavičius paaiškino, kokias keturias strategijas taiko vadinamosios barakudos arba vadinamieji alfonsai.

Spaudžia susirasti darbą

„Taip jau susiklostė, kad niekur nedirbu, esu sugyventinio išlaikoma ir toliau nenoriu dirbti. Nebent pati užsidirbu retkarčiais, kai pavyksta ką nors perparduoti ar kas nors paprašo pagalbos atlikti kokį nesunkų darbelį.

Deja, mano gyvenimo būdas sugyventiniui pradeda nelabai patikti, mat tenka išlaikyti ne tik mane, bet ir mano du vaikus iš pirmosios nenusisekusios santuokos. Jis pradėjo reikalauti, kad susirasčiau normalų darbą. Tačiau aš visai to nenoriu – man labiau patinka eiti į seminarus, įvairius kultūrinius renginius ir pan. Tiesiog užsiimti savišvieta, bet nedirbti to paties nuobodaus darbo“, – rašo sutrikusi moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)