Pabėgusių vyrų nuo vakar, t. y. liepos 13 d., ieškojo gausios policijos ir VSAT pajėgos. Šiandieną paieškose dalyvavo policijos pareigūnai iš Lazdijų ir Alytaus, taip pat pasieniečių kinologas su šunimi. Apskrities teritorijoje dirba Vilniaus ir Kauno mobiliosios policijos pareigūnų ir antiteroristinių operacijų rinktinės „ARAS“ pajėgos.

Primename, kad liepos 13 d. po 15 val. buvo pastebėta, kad iš nelegalių migrantų laikinosios apgyvendinimo vietos Lazdijų r. Kapčiamiestyje, savavališkai pasišalino 6 asmenys (tamsaus gymio vyrai – irakiečiai). Buvo įtariama, kad pabėgėliai traukia Lenkijos Respublikos kryptimi.

Nelegalų ieškojo gausios Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato ir Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnų pajėgos, kinologai su šunimis, į orą pakeltas sraigtasparnis. Apgyvendinimo vietoje Kapčiamiestyje ir toliau užtikrinama pabėgėlių fizinė apsauga.

Policija dėkoja vietos gyventojams, kurie pastebėję nepažįstamus asmenis pranešė pareigūnams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (404)