Paksų kaimynę vilkšunis užpuolė, kai ji po Antakalnio parką vaikščiojo su savo mažesniu šuneliu. Ji pasakojo, kad susitikusi su L. Paksiene persimetė vienu kitu žodžiu ir paprašė pririšti palaidą vilkšunį. L. Paksienė pririšo savo augintinį, tačiau tik trumpam, paėjus kelis metrus vilkšunis vėl buvo nepririštas ir puolė J. Urbanavičienę, anot jos, įkando du kartus. Moteris tikina, kad ji ir jos augintinis patyrė didžiulį stresą, skundžiasi, kad nedresuotas Paksų vilkšunis varo siaubą ir kitiems kaimynams, parko lankytojams. Kaimynė sakė, kad L. Paksienė tik nustebo, tikino nesitikėjusi, kad jos šuo puls, tačiau deramai neatsiprašė. J. Urbanavičienė kreipėsi į medikus, buvo paskiepyta nuo stabligės, turės gerti antibiotikus.

J. Urbanavičienė įpyko ir socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė įspėjimą, kad kiti saugotųsi Paksų šuns. Policijai rašyti pareiškimo moteris neketina.

TV3 „Žinios“ apsilankė prie Paksų namų Antakalnyje, bet nesulaukė šuns šeimininkų paaiškinimo. R. Paksas telefonu TV3 „Žinioms“ sakė, kad dėl šio įvykio reikia klausti žmonos ir ironizavo, kad, jei jau čia pirmos svarbos žinia, anot jo „dienos įvykis“, tuomet reiktų iš karto skambinti premjerui.