Pirmadienį pūs nenuorama pietų krypties vėjas, vyraus giedras dangus. Vilniaus ir Kauno apylinkėse danguje protarpiais pasisukios nedideli debesys. Nakties ir ryto metu bus apie 5–6, dieną apie 7–9 laipsnius šilumos. Šiauliuose bus giedra, oras sušils iki 6–7 laipsnių. Pajūryje numatomas smarkesnis vėjas, vyraus skaidrus dangus. Termometrų stulpeliai fiksuos 8–10 laipsnių.

Antradienį pasisuks gūsingas pietryčių vėjas, šilumos bus mažiau. Vilniuje ir Kaune visą parą bus giedra. Nakties ir ryto metu temperatūra svyruos tarp 2–4 laipsnių. Dieną oras sušils iki 5–6 laipsnių. Šiauliuose numatomas giedras dangus. Pirmoje paros pusėje bus apie 4, įdienojus apie 6 laipsnius šilumos. Pajūryje temperatūra svyruos tarp 7–9 laipsnių, protarpiais dangumi praplauks nedideli debesys.

Auštant trečiadieniui vyraus kuklesnė temperatūra, o vietomis jau bus apie nulį. Numatomas pietų krypties vėjas. Vilniaus apylinkėse oras bus vėsesnis, čia nakties ir ryto metu gali atšalti iki –1–0 laipsnių. Dieną saulės spinduliai orą sušildys iki 3–5 laipsnių. Kaune didžioji paros dalis bus giedra. Naktį ir ryte temperatūra sieks 1–3 laipsnius šilumos. Įdienojus bus apie 4–6 laipsnius šilumos. Šiauliuose, pirmoje paros pusėje, termometrai fiksuos 2–3, dieną 4–5 laipsnius šilumos. Debesys pasirodys tik vėlai vakare. Pajūryje giedrame danguje pasisukios pavieniai debesys, oras šils iki 6–7 laipsnių.

Ketvirtadienį peizažas pasikeis kardinaliai: dangų vėl uždengs debesys, vietomis krapnos lietus. Vilniaus ir Kauno apylinkėse numatomas apniukęs dangus. Naktį ir ryte bus apie 2–4 laipsnius šilumos. Dieną temperatūra kils iki 5–7 laipsnių. Šiauliuose vyraus gausus debesuotumas, palis vakarėjant. Nakties ir ryto valandomis temperatūra sieks 3–4, dieną 5–7 laipsnius šilumos. Pajūryje negausiai lis, bus apsiniaukę. Termometrai fiksuos 6–8 laipsnius šilumos.

Penktadienį pasisuks šaltas šiaurės rytų vėjas. Pirmoje paros pusėje visur bus debesuota, galimas trumpas lietus. Vakarėjant debesys sklaidysis, oras vės. Iš penktadienio į šeštadienį daug kur galimos nedidelės šalnos. Vilniuje ir Kaune, nakties ir ryto metu, numatomas varvantis dangus. Diena taip pat bus apniukusi. Temperatūra svyruos tarp 4–6 laipsnių. Vakare oras atšals. Šiauliuose visą parą bus debesuota. Naktį trumpai palis, bus apie 4, ryte ir dieną apie 2–3 laipsnius šilumos. Pajūryje pirmoji paros pusė bus šiltesnė, bet lietinga. Tuo metu oras šils iki 5–6 laipsnių. Dieną debesys plonės, teliks 4 laipsniai šilumos, o vakarėjant bus dar vėsiau.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , savaitgalis bus apniukęs ir vėjuotas. Galime sulaukti ne tik lietaus, bet ir šlapdribos.