Velso princo Čarlzo meilės istorija gerai žinoma visam pasauliui. Jo pirmoji meilė buvo polo varžybose sutikta Kamila. Ji buvo šiek tiek už jį vyresnė, bet princą Čarlzą sužavėjo abiem patinkantys tie patys dalykai, o dar labiau juos jungė panašus humoro jausmas.

Neseniai subyrėjo ir Bilo Geitso santuoka. Visas pasaulis spėlioja, kodėl jos nepavyko išsaugoti vienam turtingiausių pasaulio žmonių. Į paviršių lenda viena iš teorijų, jog milijardierius turėjo slaptą susitarimą su žmona Melinda, jog galės retkarčiais leisti savaitgalius su buvusia mylimąja Ana Vinbald. Teigiama, kad jiems buvo įdomu bendrauti ir toliau. Nors ir Ana taip pat niekada nebuvo išskirtinės išvaizdos moteris, bet vis tiek kažkuo traukė Bilą.

Santykių konsultantas teigia, kad santykiuose būna mįslingų paslapčių.

„Deja, ne viskas gali būti psichologiškai paaiškinama. Mistikai ir dvasininkai sako, kad tai yra šauksmas patirti, o psichologai aiškina, kad dėl tam tikrų priežasčių žmonės yra linkę save nubausti ir išgyventi tam tikrą patirtį, kurios labai troško.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)