Ignalinos r. ligoninėje kol kas l. e. p. direktorius A. Ramelis informavo, kad pasikeitimai įvyko ne dėl koronaviruso susirgimų, o buvo greičiau jau anksčiau planuoti pasikeitimai.

„Apsikrėtę žmonės juk neišeina iš darbo, o yra gydomi. Šiaip nesu tikras, tačiau lyg ir ankstesnė vadovė jau kurį laiką planavo keisti darbą, rado kitą pasiūlymą ir šiuo metu ten jau dirba. Nemanau, kad tai buvo skubotas sprendimas.

Buvusi pavaduotoja ir toliau dirba ligoninėje, bet šiuo metu ji dirba kaip gydytoja, darbo krūvis yra pakankamas. Jei neklystu, ankstesnė direktorė nebuvo medikė, o pavaduotoja – taip, todėl anksčiau buvo sudariusios tokią adminitracinę komandą“, – komentavo jis.

A. Ramelio teigimu, tiesiog pasikeitė viena pareigybė administraciniame darbe, tiesiog galbūt viskas taip sutapo, o šiaip visi kadrai pagal kompetencijas dirba ir jų netrūksta.

„Delfi“ primena, kad sveikatos apsaugos vicemenistrė Lina Jaruševičienė per Sveikatos reikalų komiteto posėdį Seime komiteto narius informavo, kad Ignalinos ligoninėje nuo trečiadienio neturi nei vadovo, nei jo pavaduotojo.

„Mūsų žiniomis, Ignalinos ligoninė jau nuo šiandien nebeturi nei vadovo, nei direktoriaus pavaduotojo. Paliktas laivas su darbuotojais ir su pacientais. Jei neturėtume tinklo, situacija būtų dramatiška“, – sakė L. Jaruševičienė.