Kaip jau buvo žinoma anksčiau, G. Nausėdos vyriausios patarėjos pareigas eis Ieva Ulčickaitė. Prie prezidento kabineto prisijungė vestuvių ir kitų reginių organizavimu iki šiol užsiėmęs bei G. Nausėdos komandoje rinkimų kampanijos metu padėjęs Liutauras Galinis.

Prezidentūroje lieka dirbti ir Giedrius Krasauskas. Anksčiau jis ėjo prezidentūros kanclerio pareigas, o G. Nausėdos komandoje užims vicekanclerio kėdę.

Prezidento kancialiarijos kanclere dirbs Algė Budrytė, jos asistente paskirta Judita Dudutienė.

Aplinkos ir infrastruktūros grupės vyriausias patarėjas, kaip jau buvo žinoma, bus Jaroslav Neverovič. Kontaktuose įrašyta ir šios grupės konsultantė Gerda Gintautė.

Ekonomikos ir socialinės politikos klausimais G. Nausėdai patarinės Simonas Krėpšta, kuriam patarinės patarinės Lina Svidinskaitė.

Ji Vilniaus universitete yra įgijusi teisės bakalaurą, o šiemet baigė politikos magistrantūros studijas. Prieš pradedant darbą G. Nausėdos štabe, Lina dirbo M. Majausko padėjėja Seime, o vėliau tapo ir jo mylimaja, M. Majauskui išsiskyrus su žmona. Iš buvusios prezidentės komandos ekonomikos ir socialinės politikos grupėje lieka vyriausioji specialistė Dalia Zabelevičienė.

Gausiausia kontaktais kol kas yra komunikacijos grupė, kuriai vadovauja G. Nausėdos kampaniją į priekį sėkmingai vedęs Aistis Zabarauskas. Šioje grupėje dirbs patyrę žurnalistai – Ieva Elenbergienė ir Antanas Manstavičius. Pastarasis iki šiol buvo portalo Alfa.lt vyr. redaktoriaus pavaduotojas.

Prie komandos taip pat prisijungs ir buvusi advokatų kontoros „TGS Baltic“ komunikacijos vadovė, Kristina Karnickaitė, kuri prieš tai kartu su A. Zabarausku dirbo ryšių su visuomene agentūroje „Integrity“. Šalies pirmosios ponios Dianos Nausėdienės patarėja tapo ir jos komunikacija rūpinsis žurnalistė Regina Statkuvienė.

Taip pat komunikacijos klausimais G. Nausėdai talkins du vyriausieji specialistai, jais tapo Dovilė Šalkuvienė ir Paulius Kalmantas. Kontaktuose prie šios grupės įrašyta ir vyresnioji specialistė Brigita Kulikovskienė bei du specialistai Robertas Dačkus ir Valentinas Voitovas. Iš viso G. Nausėdos komunikacijos grupę sudaro 10 žmonių.

Prezidento patarėja teisės klausimais tapo Jūratė Šovienė, ji taip pat yra ir teisės grupės vadovė. Jai padės Vilniaus universiteto Tiesės fakulteto dėstytoja ir buvusi Konkurencijos tarybos darbuotoja dr. Gintarė Surblytė-Namavičienė bei Konstituciniame Teisme teisėjų padėjėja dirbusi Ieva Saudargaitė. Iš buvusios komandos dirbti liekai Nadežda Maciejievska.

Švietimo, mokslo ir kultūros grupėje nurodytos dvi pavardės: prezidento patarėja tapo kultūros istorikė Sonata Šulcė, jai padės vyriausiąja specialiste liekanti dirbti Lina Kančytė.

Kol kas mažiausiai informacijos ir daugiausiai spėlionių – apie nacionalinio saugumo grupę, kurioje teliko viena pavardė – Aušra Svilainienė, kuri patarinėjo ir buvusiai prezidentei. Kas pakeis Živilę Šatūnienę ir kitus vienos svarbiausių grupių narius kol kas tik spėliojama. Viena realiausių kandidatūrų vadovauti šiai grupei - kadenciją baigiantis kariuomenės vadas, generolas Jonas Vytautas Žukas.

Prezidento vyriausiąja patarėja užsienio politikos klausimais paskirta Asta Skaisgirytė. Jos pagalbininke lieka vyriausioji specialistė Giedrė Isokienė.

Su protokolo subtilybėmis G. Nausėdai padės antroji sekretorė Rasa Mikuckaitė ir vyriausiasis specialistas Tadas Žiukas.

Kaip jau buvo žinoma, vidaus politikos vyriausiuoju patarėju paskirtas Povilas Mačiulis. Likusiųjų pavardės kol kas nepaskelbtos.