Pietiniuose, Vidurio Lietuvos rajonuose pasirodys saulė. Gausiau debesų liks šiauriniuose rajonuose. Žymesnių kritulių jau neturėtų būti, tik kur ne kur gali nežymiai pasnyguriuoti, o pajūryje dėl didesnio temperatūros kontrasto tarp jūros ir sausumos tikimasi šlapdribos.

Vietomis teks pasisaugoti plikledžio. Vėjas pūs iš pietryčių, nuo silpno iki vidutinio. Aukščiausia dienos temperatūra daug kur svyruos apie nulį laipsnių, šalies pietryčiuose gali išlikti nežymi minusinė temperatūra, o vakariniame pakraštyje sieks 1-3 laipsnius šilumos. Vakare pragiedrėjus temperatūra gana staigiai kris.

Vilniuje numatoma šviesi, rami diena. Snigti neturėtų. Temperatūra įdienojus laikysis apie nulį laipsnių, vakare nukris iki 3laipsnių šalčio.

Trečiadienį ir ketvirtadienį orus lems aukšto atmosferos slėgio laukas. Debesys kaitaliosis su nedideliais pragiedruliais. Žymesnių kritulių nesitikima. Pūs pietryčių vėjas, stipresnis vėjas jausis ketvirtadienį. Naktimis pasijaus jau stipresnis šaltukas. Daug kur temperatūra kris iki 3-6 laipsnių šalčio, dienomis svyruos apie 0-2 laipsnius šalčio.

Šaltinis
Temos
Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)