Trečiadienį daugelyje rajonų vyraus giedri orai, pūs silpnas pietryčių krypties vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, naktį ir ryte, šals iki –9–6, dieną iki –4 laipsnių. Visą parą dangus bus skaidrus. Šiauliuose pirmoji paros pusė gali būti apniukusi, vėliau nušvis saulė. Numatoma –7–6 laipsnių temperatūra. Pajūryje, tamsiuoju paros metu, taip pat vyraus debesuotumas. Atvės iki –4 laipsnių. Įdienojus nušvis saulė, bus apie –2 laipsnius šalčio.

Ketvirtadienio naktį vietomis galimas debesuotumas, temperatūra nukris iki –11 laipsnių, o vietomis ir daugiau. Dienos metu daug kur bus saulėta, išliks pietryčių krypties vėjas. Vakarėjant dangus bus giedras, šaltukas spustels labiau. Vilniuje ir Kaune numatomas nedidelis debesuotumas. Nakties ir ryto metu atvės iki –11–10 laipsnių. Dieną bus apie –8 laipsnius šalčio. Šiauliuose visą parą termometrai fiksuos dviženklius rodmenis. Čia spaus –12–11 laipsnių šaltis. Pajūryje šaltukas bus kuklus, jis svyruos apie –5–2 laipsnius, o dangus bus giedras.

Penktadienį, pirmąją Naujųjų metų dieną, daugelyje rajonų vyraus debesuotumas, protarpiais pasirodys ir viena kita snaigė. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, pirmoje paros pusėje, temperatūra gali nukristi ir iki –12 laipsnių, dangus bus apniukęs. Dienos metu debesys gali atnešti sniego, šals iki –8–7 laipsnių. Šiauliuose, naktį ir ryte, temperatūra sieks –13–10 laipsnių šalčio. Dieną vyraus nedidelis debesuotumas, bus apie –9 laipsnius šalčio. Pajūryje dangumi vis plauks debesys. Nakties ir ryto metu atvės iki –8–7, įdienojus iki –6 laipsnių.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , savaitgalį ne tik naktys bus speiguotos, bet ir dienos, kurių metu temperatūra sieks –10 ar daugiau laipsnių. Tik pajūryje vyraus mažesnis šaltukas. Gera žinia bent ta, jog debesys trauksis ir nušvis saulė.