Parlamentaras posėdyje dalyvavo iš savojo vonios kambario.

Kaip matyti iš vaizdo transliacijos įrašo, kuris patalpintas „YouTube“ platformoje, politikas mobiliojo telefono kamerą laikė aukštyn kojomis, ausyse styrojo ausinių kištukai, o pats K. Masiulis tuo metu įsijungė barzdaskutę ir ėmėsi rytinių vonios procedūrų.

Pirmoji sureagavo „valstietė“ Guoda Burokienė, kurios veidą papuošė šypsena. Nuo vaizdo sutriko ir posėdžio pranešėja, komiteto biuro darbuotoja, pranešinėjusi klausimą.

Tuo tarpu Mišriajai frakcijai priklausanti, Lietuvos lenkų rinkimų akcijai atstovaujanti parlamentarė Rita Tamašunienė bandė perspėti kolegą, jog „mes jus matome, Kęstuti“, tačiau K. Masiulis į tai nereagavo ir skutosi barzdą toliau.

Vaizdas su aukštyn kojomis vonioje besiskutančiu pusnuogiu konservatoriumi truko apie minutę laiko, kol politikas atsijungė iš vaizdo transliacijos.

Pats parlamentaras šito nesusipratimo nesureikšmino, ir pats pasijuokė iš jam nutikusios situacijos.

„Kur tai matyta aštuntą valandą organizuoti posėdžius?, – juokėsi K. Masiulis. – Dieve mano, čia irgi taip reikia sugalvoti... Aš esu pelėda. Aš dar pirmą – pusę dviejų negaliu užmigti, o jie aštuntą valandą, kai pas mus posėdis prasideda dešimtą, jau verčia iš lovos. Tai dantis plaunantis, aš galiu gi klausytis Valkiūno“.

Parlamentaras juokavo, kad ir tai yra politinė reklama.

„Be to aš visai tautai atsiskleidžiau, kad esu skaidrus, toks kaip mama pagimdė. Ir rodžiau viršutinę dalį, kaip aš mačiau, vadinasi nesu ekshibicionistas“, – juokais svarstė K. Masiulis.

Tai – ne pirmas kartas, kai politikai teisioginių transliacijų metu įsivelia į dviprasmiškas situacijas.

Neseniai plačiai nuskambėjo istorija, kai komiteto posėdžio metu Mišriai Seimo narių grupei priklausančio Petro Gražulio ekrane pasirodė pusnuogis vyriškis, kuris bandė pagelbėti politikui sureguliuoti transliacijos parametrus.

Kalbėta, kad tai yra jo visuomeninis patarėjas, buvęs „tvarkietis“ ir vienas iš Šeimos gynimo maršo organizatorių Dobilas Sinkevičius. Pats P. Gražulis tvirtino, kad jam už nugaros stovėjo pusnuogis visuomenininkas ir žurnalistas Andrius Tapinas. Pastarasis dėl to P. Gražulį padavė į teismą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (279)