„Manęs nepakvietė, bet esu šiek tiek skeptiškas. Kas stovi už tos frakcijos, kokia politinė jėga, kas laukia perspektyvoje? Paremti valdančiąją daugumą? Mes galime ir dirbdami Mišrioje Seimo narių grupėje paremti daugumą ir jos protingus, naudingus valstybei sprendimus. Nemanau, kad dėl to reikalinga buvo frakcija“,– Eltai sakė P. Gražulis.

Jo teigimu, „tvarkiečiai“ yra suskaldyti, tačiau didesnė jų dalis, parlamentaro nuomone, savo ateitį sieja su Rolandu Paksu.

„Tvarka ir teisingumas“ yra suskaldyta dabar į tris gabalus. Vienas gabalas – Remigijaus Žemaitaičio, kitas gabalas – Vytauto Kamblevičiaus, o trečias – tai, manau, didesnė dalis, daugiau kaip pusė žmonių savo ateitį sieja su Rolandu Paksu“, – sakė P. Gražulis.

Parlamentaras teigė nematąs naujos frakcijos politinės ateities. „A nematau jokios jos politinės ateities. Beje, savo politinį kelią Seime galima užbaigti ir Mišrioje Seimo narių grupėje“, – mano P. Gražulis.

Ketvirtadienį Seime susikūrė nauja frakcija „Lietuvos gerovei“.

Ją sudaro 7 nariai: „tvarkiečių“ frakcijai priklausę Vytautas Kamblevičius, Juozas Imbrasas, Ona Valiukevičiūtė, Algimantas Dumbrava, Kęstutis Bartkevičius, Mišriai Seimo narių grupei priklausęs Rimas Andrikis ir iš „socialdarbiečių“ frakcijos pasitraukęs ekspremjeras Algirdas Butkevičius.
Jadvyga Bieliavska (ELTA)